ВИДЕО: Михаил Миков ПРЕД ТОП ПРЕСА: Хората в Гоце Делчев са много мотивирани да гласуват за БСП


photo_verybig_40803

Георги ДЕЛИЛИЕВ – ГОФИ

БСП е направила много за този карай през тези 25 години, особено последната година. Предстои до Нова година да бъде пусната спортната зала. Над 20 улици се ремонтират не само в Гоце Делчев, но и в останалите населени места в региона, каза снощи в Гоце Делчев кандидатът за депутат в Народното събрание, водачът на листата на БСП в Пиринско, Михаил Миков.

Преди това, той посети и разговаря с работещите в най-голямата немска инвестиция в областта – текстилното предприятие Пиринтекс, което той определи като типичен пример на социално отговорна инвестиция и социално отношение към работниците. Тези факти, според кандидата на столетницата, са достатъчен мотив за хората от неврокопско да гласуват за кандидатите на БСП.

Високият гост разгледа и някои от улиците, които в момента се ремонтират по спечелен проект на общината и разговаря със случайно срещнати граждани.

Михаил Миков прояви интерес и към провеждащия се в Гоце Делчев традиционен есенен Неврокопски панаир, където също проведе краткотрайни разговори със случайни хора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене