В Гоце Делчев д-р Ивайло Филибев ще отговаря на въпроси на жителите за Ковид-19

Хората, които имат въпроси за Ковид-19 могат да ги зададат към доктор Ивайло Филибев, специалист по вътрешни болести към МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев. Въпросите си можете да задавате от 18:30часа на 11.11. четвъртък ТУК- Въпроси и отговори с д-р Ивайло Филибев.
МБАЛ „Иван Скендеров“ стартира дигитален проект, с който цели да повиши информираността на населението по редица здравни теми.
В първия епизод ще бъде обсъждан Ковид-19 и ефектът му върху нашето здраве. Гост ще бъде доктор Ивайло Филибев, специалист вътрешни болести към МБАЛ “Иван Скендеров“.
Доктор Филибев лекува пациенти болни от Ковид-19 вече над година, а от скоро завежда и новооткритата Ковид зона към МБАЛ “Иван Скендеров“.
В разговора специалистът по вътрешни болести ще разкаже повече за развитието на болестта към днешна дата, какви са първите симптоми на новия вариант, как да разграничим Ковид-19 от обикновения грип и още много. Освен това, слушателите ще имат възможността да отправят своите въпроси към специалиста.
Имате въпроси? Не се притеснявайте да ги зададете като коментар тук или по време на дискусията идния четвъртък, 11.11.2021, точно в 18:30 часа. Очакваме ви онлайн https://fb.me/e/2aqO02JIA

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене