Уникални и атрактивни! ИТН направи вълшебна разходка с теснолинейката!

Отново необикновени, отново атрактивни, пълни с позитивизъм и с огромни усмивки кандидати за народни представители, членове и симпатизанти поеха на разходка с теснолинейка от гара Септември (Пазарджишко) до гара Добринище (Благоевградско). За пореден път заредени с енергия и голямо вълнение, нашите големи надежди от ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ се обединиха около идеята да достигнат до всяко кътче и до всеки гражданин.
Със звучна балканска музика, напълниха душата и сърцето на всеки, който бе свидетел на случващото се.
Всеки един от присъстващите се наслади на хубавото време и хубавата природа.
Началото на маршрута започна от гара Септември, преминава през Велинград (един от най-големите курорти в България), след това минава през гара Аврамово, която е най-високата гара на Балканите, следваща спирка е на гара Якоруда, от където продължава към гара Банско.
Районите, които успяхме да посетим са от изключително интересни и от голямо значение за развитието на туризма в България.
Не на последно място участие в атрактивното мероприятие взеха г-жа Виктория Василева – водач на листата на ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ за МИР 01 – Благоевградски, Анита Коцелова, Христо Гушков, Мария Чобанова, Михаил Рахов, Бисер Ушев, Мустафа Кьоров, Димитрина Николова, Ивайло Кожухаров, експерт в туризма и народен представител в 45-то и 46-то Народно събрание, и десетки членове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене