Екатерина Лазарова пък разкрива името на кучето - то се казвало Пирин и по думите и било най - милото същество, което познавала.

Убиха кучето на хижа „Славянка“! Търсе се извършителят!

Луд спор – кой уби домашното куче на хижа „Славянка“ направо разпали невиждани страсти във фейсбук. Иван Ковачев публикува следният пост преди дни придружен със снимка : 

Кучето е застреляно умишлено жестоко от ловджия на хижа Славянка в област Благоевград😡😡 трябваа да има справедливост и този злодей и такива като него да бъдат наказани…

Според членовете на туристическо дружество „Момини двори“, кучето е било емблема на хижата. „Беше наш приятел посрещаше и изпращаше туристите от хижа „Славянка“..“, коментират местните туристи потресени от убийството му. Екатерина Лазарова пък разкрива името на кучето – то се казвало Пирин и по думите и било най – милото същество, което познавала. Тя самата публикува хубав фото спомен с него.

И туристи, планинари и гости на хижата се обединяват около име на ловиц от Гоце Делчев. Във форумите се публикува и негова снимка.  Поради липса на каквито и да е доказателства, Топ Преса няма да публикува нито името нито снимката. Настоява обаче да се проведе разследване от иннистуциите и призовава всички информиранипо случая, да подадат сигнал в МВР и прокуратурата. И за такова убийство НК има членове и алинеи. Обърнахме се и към местнат аловна грап, от там излазоха с коментар:

„Не ловец е убил кучето. Странно защо хижарят на „Сляванка“ мълчи, а сина му е журналист, Защо не поде темата а мълчат и се правят, че нищо не се е случило? Замислете се!“ питат ловджиите, които твърдат че не техен човек е убил кучето. “ Топ Преса повдига темата за да се направи разследване и установи виновника.

Следим темата! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене