Глобяват нас, следят нас а барбекютата в къщите са пълни с хора. Има по селата партита в лятни кухни,беседки и частни механи с по 20 дори 50 човека

Ударни проверки из кръчмите в Неврокопско! Има маскирани като „частни партита“!

Ударни проверки из кръчмите на неврокопско за наличиието на задалъжителен „Зелен Сертификат“. Екипи на РЗИ съвместно с полицията бдят зорко за това дали жителите и гостите на неврокопският край в хотели и заведения спазват ограниченията наложени от здравното министърство заради пандемията от коронавирус. 

Както може да се очаква има направени актове, но като цяло в по голямата си част заведенията и хотелите за които важат мерките спазват предписанията. Има случаи в община Гърмен, един и в община Гоце Делчев  в което пълно заведение с клиенти обявило, че има частно парти и не работи за външни клиенти. Въпреки това проверките са извършени и са сакнционирани всички нарушители.

„Глобяват нас, следят нас а барбекютата в къщите са пълни с хора. Има по селата партита в лятни кухни,беседки и частни механи с по 20 дори 50 човека. Там проверки няма. Това струпване явно е безопасно…“жалват се пред наш репортер управители на заведения, които нямат никакви клиенти заради ограниченията. Има и такива, които твърдят че след мерките потокъ от клиенти спаднал с над осемдесет процента.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене