Волейболен турнир с кауза за учителката Пепа Стоянова

Ново благотворително събитие ще се проведе под надслов „Живот за Пепи“ в подкрепа на преподавателката Пепа Стоянова. Благотоворителен турнир по волейбол ще има утре от 12,00 часа в село Пороминово, в градинката срещу автобусната спирка. Организаторите приветстват всеки, който иска да се включи в инициативата в помощ на учителката. Тези, които няма да имат възможност да присъстват, но искат да помогнат, могат да го направят на следната банкова сметка:

IBAN: BG45UBBS80021025247350
BIC CODE: UBBSBGSF
Титуляр: Pepa Doncheva Stoyanova
PayPal: pepita76@abv.bg
Revolut: @yuliomg.

Благотворителната кауза обедини и Благоевград. Учителката по информатика в Природо-математическата гимназия Пепа Стоянова се нуждае от добрите сърца на хората, за да продължи да дава от своята добрина на своите деца, на семейството си, на близките си, на учениците си. Тя страда от рядък вид костен рак “Хордома” – тумор на гръбначния стълб. След грешни диагнози и неуспешна операция в България шансът й за излекуване и живот е операция в Турция. Необходими са 120 000 евро, сумата обаче е непосилна за семейството й.

Природо-математическа гимназия „Акад. С. Корольов“ – Благоевград организира на 1 ноември спортно мероприятие „Walkathon“ за подкрепа на лечението на Пепа Стоянова. Призивът на нейните близки и колеги е към всеки, който може и има желание да помогне, да направи дарение. Колкото по-скоро се съберат средствата и се направи операцията, толкова по-големи са шансовете Пепи да се излекува и да продължи да живее! ВСЕКИ ДЕН е важен и от значение за НЕЯ!

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене