Направило им впечатление това, че вместо да развият гайките на болтовете, които съединяват преградите, багериста ги съборил с тежката машина.

Жители на благоевградския кв. Струмско със сигнал до община Благоевград: Да бъде назначена моментална проверка на строяща се кооперация

Преди минути жители на благоевградския кв. Струмско се свързаха с горещият телефон на община Благоевград – 073 88 44 34, за да се оплачат. Възмутени от това, че строителната фирма, която от месеци затруднява преминаването и по улицата и по тротоара, разбива бордюрите и премахва тротоарните огради. Направило им впечатление това, че вместо да развият гайките на болтовете, които съединяват преградите, багериста ги съборил с тежката машина. Оказало се, че освен жилищна част на мястото ще има автомивка, сервизи и магазини. Тротоара ще бъде „прерязан“ на две места, които ще служат за вход и изход!

„Кой и защо е дал разрешение за такъв бизнес точно там“? Питат струмчани.

„Един от входовете съвпада с пешеходната пътека, означава ли това, че тя ще бъде премахната“?, допълват жители на най-големия благоевградски квартал.

Същата строителна фирма преди време бетонира дърво, след наша публикация оградата бе преместена така, че дървото да влезе в обекта за може най-вероятно за бъде отсечено без да бъде забелязано.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене