Люси Манова: Неваксинирана съм! И се гордея с това!

Неваксинирана съм! И съм горда с това!!!
Не знам какво точно има в тази „ваксина“, както и не знам какво има във всички ваксини, сложени ми като дете. Знам, че онези са разработвани, в продължение на години, тествани и чак тогава поставяни върху хора и деца. И да те са ВАКСИНИ!
НЯМА ДА СЕ ПОДЛОЖА НА ЕКСПЕРИМЕНТ!
Не искам да ми се вливат експериментални течности! Да, ако ме хване така неречения „вирус“ е много вероятно да умра. Но пък и ваксиниран също е много вероятно да умра, даже е двойно по-вероятно… От една страна заради вируса, защото „ваксата“ не ме предпазва от заболяване и от друга страна, заради самата „вакса“! В крайна сметка няма как да излезем живи от живота, всички все някога ще заминем към отвъдното….
Този живот ми е даден, за да бъда щастлива, да обичам и да го изживея, както аз преценя, а не, както някой ми наложи! Престанете с пропагандата! Престанете с това промиване на мозъци! Престанете с този геноцид!
Лично мое решение е да не се „сиропирам“.
Питам се „как ваксинирането ще ни върне към нормалния начин на живот?“ От какво се страхувате вие „сиропираните“? Нали сте предпазени, нали сте безсмъртни?!
Да, не съм ваксинирана и се гордея с този факт!!!!
Бъдете щастливи, обичайте и се радвайте на всеки момент прекаран с любимите си хора! Когато можете да помогнете – правете го! А, когато не можете поне не пречете!
Запомнете!
Добротата и любовта ще спасят човечеството, дори и ние да не сме живи до тогава!
Обичайте и бъдете обичани!!! Автор: Люси Манова. Благоевград

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене