„Вечните“ на Marvel Studios посреща в киновселената на Марвел вълнуващ нов екип от супергерои

След като преди няколко седмици за пръв път видяхме как точно ще изглеждат „Вечните“ супергерои на Marvel в специално видео с предстоящите заглавия от Четвъртата филмова фаза на комиксовата им вселена, сега вече имаме и първи официален трейлър на филма.

„Вечните“ (The Eternals) разказва историята за група от безсмъртни създания, оставени на Земята от богоподобната раса на Небесните, за да пазят човечеството и планетата от друг експеримент – т.нар. Отклонения.

Така, вече хилядолетия Вечните живеят разпръснати сред обикновените смъртни и се грижат те да са предпазени от опасностите на Отклоненията.

В актьорския състав на филма влизат Анджелина Джоли, Салма Хайек, Ричард Мадън, Кит Харингтън, Джема Чан, Бари Когън и др. Интересното име в случая обаче е това на режисьора на продукцията – наградената с „Оскар“ Клои Жао, което прави цялата ситуация около проекта особено интересна.

Тийзърът от малко над 2 минути показва как Вечните се появяват на Земята и как започват да помагат на човечеството да ускори прогреса си. Видеото дава бегла представа за част от силите на тези нови супергерои, както и за отношенията сред тях, докато глас зад кадър разказва за ролята им в човечеството и как все пак досега никога не са се намесвали особено пряко в събитията между хората. Досега…

Извън посочения вече екип, сценаристи на „Вечните“ са Каз Филипо и Райън Филипо, а като използваният за основа материал са комиксите на Джак Кърби. Продуцент е Кевин Файги – двигателят зад общата филмова вселена на Marvel.

Премиерата на „Вечните“ е на 5 ноември 2021.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене