Уникум! Гъмзата и Галин правят купона тази седмица в The Face – Видео

1379354_671664022881410_1727571470_nКОЙ Е ГЪМЗАТА? Йордан Йончев – Гъмзата е роден на 26 януари 1976 година във Видин. Започва да се занимава с музика на деветгодишна възраст като в началото свири на ударни инструменти….свири в „Шоуто на Слави“

А ГАЛИН?

Галин Петров Гочев (Галин) е млад поп-фолк изпълнител на „Пайнер мюзик“,роден на 12 март 1991 г. в град Добрич. Израснал е в семейство на музиканти и от малък се занимава с изкуство. Възпитаник е на Музикалното училище в богатият на гласовити изпълнители град – Добрич, което е завършил със специалност “Ударни инструменти” и поп музика.От дете Галин е изключително талантлив,готов артист,от 7 годишн…Вижте повече
Описание

Галин дебютира на 03.06.2011 година. Той има повече от мечтан дебют. Още първата му песен в дует с Гергана – „Първичен инстинкт“ се превръща в тотален хит. Песента е по музика на Димитър Петров и текст на Дони Василева, а клипа е сниман в морския град Несебър.
Първата самостоятелна песен на Галин носи името „Да владееш мъж“, като музиката на парчето е написана от самия изпълнител.
Второто самостоятелно парче на изпълнителя също се превръща в хит,тя носи името “Стреляй” и е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев и текст на Меги Андреева..

С такава биография двамата какъв лу купон ще спретнат тази седмица? Ами супер як купон! Уверете се сами като резервирате вашето лоби още сега.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене