Кадрова сеч в Бюрото по труда – Гоце Делчев! Директорката със съсипано здраве – в болчинни е!

От вчера тече истинска агония за гражданите, които имат нужда от услугите на Бюрото по труда – Гоце Делчев. Топ Преса прати репортер на място, да удостовери небивалата опашка, струпването на хора, което е факт от сутринта. Днес положението е същото. Опашките са в сградата, там има направо тълпа един върху друг защото вън вали дъжд. 

Марияна Стругова

Марияна Стругова

„Вчера отвън  бяха чакащите на разстояние, но вътре в коридора са един до друг и с маски. Хората казват, че причината за опашката е това, че само един човек обслужва в институцията“. Топ Преса разбра в последствие че от миналата седмица от Бюрото по труда – Гоце Делчев са уволнени цели девет служителя. Причината за отстраняването им са сериозни нарушения, които били удостоверени след направена проверка. Директорката на Бюрото по труда Марияна Стругова се почувствала зле от този факт, в момента е в болнични, а според източници на медията ни близки до нея и предстояла операция. Не беше открита по телефона за коментар. Нарушенията обаче били главоломни потвърждават от ръководството на институцията в Благоевград но отказват повече информация защото нещата отивали в прокуратурата.

Факт е обаче че в момента Брюрото по труда – Гоце Делчев буквално е в колапс. Настина един човек обслужва хората. Какво ще се случи по натам предстои да разберем. Следим темата. Очаквайте подробности от нашата проверка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене