Разлог с благотворителен базар в подкрепа на Росен Коцаков

За пореден път жителите на община Разлог доказаха, че са съпричастни един към друг и винаги са готови да си подадат ръка в трудни моменти. Благотворителен базар се проведе в града в подкрепа на Росен Коцаков, който се бори за живота си след прекаран тежък инсулт. Настанен е за лечение в специализирана клиника за рехабилитация и възстановяване на мускулатурата и специални медицински грижи. Сумата, необходима за лечението му е в размер на 15 000 лева на месец, тя е непосилна за неговото семейство.

Деца от Детска градина „Ален мак” в Разлог направиха интересни сувенири за базара. Разложани пък активно участваха в благотворителната кауза под надслов „Да бъдем чудото за Росен!“ и закупиха различни неща. Събраната сума от иниицативата е 4937,08 лева.

„Благодарим от все сърце на всички вас, които станахте съпричастни с нашата инициатива и успяхте да отделите средства, за да дарите надежда на нашия съгражданин Росен и неговото семейство. Всички вие, малки и големи, показахте, че носите добротата и милосърдието в сърцата си. Когато се обединим, ще постигнем всичко! Вълнението ни е огромно! Бъдете здрави и благословени, а доброто ще Ви се върне двойно”, написа екипът на ДГ „Ален мак”.

Който иска да помогне, може да го направи на следната банкова сметка:

Банкова сметка:
IBAN BG 68STSA93000028434416
BIG CODE STSABGSF
Име: Борислава Георгиева Коцакова
основание – дарение

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене