Христо Терзийски се включи в поход в Осоговска планина под мотото „Времето е на младите“, организиран от МГЕРБ – Кюстендил

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за област Кюстендил Христо Терзийски, заедно с кандидатите за народни представители Михаела Крумова, Десислава Александрова и Нели Точева, както и областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев, се присъединиха към младежката инициатива-поход „Времето е на младите“. Походът стартира от хижа “Осогово” и завърши на връх Кюнек, намиращ се в Западния дял на Осогово. В неделната утрин десетки младежи и симпатизанти на ГЕРБ – СДС заявиха своята решимост да се изправят и преодоляват нови предизвикателства – и към себе си, и за развитието на региона.

„Времето е на младите“ е послание, което не трябва да бъде просто едно пожелание, а да се реализира с политическите средства и инструменти, с които нашето общество днес разполага“, заяви Христо Терзийски и добави: „Няма как да твърдиш, че работиш в подкрепа на младите хора, ако не предоставяш реална възможност на самите млади хора да взимат решения и определят бъдещето – своето, на региона и на страната ни. Затова и ние, от ГЕРБ – СДС, залагаме на съчетанието от опит и енергичност, включително чрез активното представителство на младежите в кандидат-депутатските ни листи. Но това, разбира се, не изчерпва възможностите младите хора да реализират идеите и мечтите си. Затова е важно както политическите партии, така и институциите да имат като приоритет в дейността си реализацията на младежките политики“.

.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене