Ивета е взела фамилията на метеоролога и е добре приета от неговите две деца, които трудно преодоляха смъртта на своята майка.

Емо от Гоце Делчев живее втори живот!

Бившият синоптик Емил Чолаков се ожени за приятелката си Ивета, писа Топ Преса преди дни. Двамата са се венчали през юли на скромна церемония в хотелски комплекс в България, а всъщност се запознали само няколко месеца по-рано.

Ивета е взела фамилията на метеоролога и е добре приета от неговите две деца, които трудно преодоляха смъртта на своята майка.

Припомняме, че преди по-малко от 2 години Емо погреба съпругата си Краси, която издъхна на 39-годишна възраст след дълга битка с коварен рак.

След смъртта й Чoлаков бе изпаднал в тежка депресия. Не му се живееше. Сега споделил пред приятели от Гоце Делчев че живее втори живот. Съвзе се покрай новото си амплоа на водещ на романтичното предаване „Един за друг“ по Нова телевизия, а малко след това е срещнал Ивета и бързо се влюбил.

За втората жена на Чолаков не се знае почти нищо, освен че и тя има дъщеря от предишна връзка.

Колегите от вестник „Актуален глас” ни съобщават, че Ивета всъщност е с годечка жилка по майчина линия. Блондинката е прекарала голяма част от детските си години в Годеч, където идва и до днес, макар и по-рядко. В града живее баба й, а майка й почти всеки уикенд може да бъде забелязана в Годеч, където е родена и израснала, преди да се омъжи недалеч от него.

СНИМКИ ОТ СВАТБЕНОТО СЪБИТИЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В СТРАНИЦАТА НА ТОП ПРЕСА В ИНСТРАГРАМ ТУК 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене