Дъжд от медали за малките грации от Гоце Делчев

С един златен и два бронзови медала се завърнаха гимнастичките от Спортен клуб по художествена гимнастика „Неврокоп” Гоце Делчев. Те взеха участие в Първия международен турнир „Ледени цветя и купа Амарант”.

Ансамбълът на клуб „Неврокоп” от възраст 6—8 години участва с композицията „Чело коте книжки”. Малките гимнастички се представиха отлично и завоюваха първото място и златен медал във възрастовата група.

Най-малките грации /3-5 години/ от „Неврокоп” участваха с композиция „Русалки” и грабнаха третото място. Индивидуално изпълнение за гоцеделчевския клуб имаше 4 годишната Вангелия Тупарова, която се класира също на трето място и спечели приз за най-малка участничка с хореография на песента „Жълтоклюно патенце“.

Това е второто състезание за гимнастичките от младия клуб „Неврокоп” с треньори Ванеса Сохейли, Лазарина Димитрова и Вили Халилова. Въпреки краткото време за подготовка, малките грации показаха завидни умения и се надяват след време някоя от тях да заслужи място сред златните момичета на България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене