Ексклузивно! Учителят Рахим Арнаудов: Благодарение на Делян Пеевски районът ни е толкова развит! Благодарни сме му!

„Новината за връщането на човек като Делян Пеевски в политиката е добра. Това е политикът, народният представител, който е направил най- много за развитието на нашия край. Нови пътища, проекти… огледайте се, тези които живеем тук, а тези които не сте от тук елате да видите. Региона е развит. Има жиот при нас. Пеевски е депутатът, който направи най – много за образованието в района. Нови детски градини по селата, нови спортни съоражения, физкултурни салони… всичко с неговата помощ. Дайте да си говорим честно! Всички знаем че това е истина. Трябва да бъдем благодарни за това и да го подкрепим. „

Думата поиска учителят и роководител на сдружение „Неврокоп“ Рахим Арнаудов от гърменското село Долно Дряново, който в прав текст изрази позицията си, относно новината, че Делян Пеевски е водач на листата в 1 – ви МИР – Благоевградско. Той е провокиран, крайно негативно от коментари, които са се появили в социалните мрежи, опитващи да оплюят за пореден път депутатът, направил най – много за района.

„Аз самият бягам от политиката. За мен политик е този, който е намерил начин да помогне повече на хората. В най – трудните моменти Пеевски го направи, а тези, които го плоят се криха и тогава ги нямаше никакви. Говоря за началото на пандемията. Болно ми е като гледам хората, как се отнасят към успелите. Много злоба срещу този, който е спосолен и работи… Това ще ни затрие, като нация, ако не се вземем в ръце. Злоба към различните, злоба към тези, които не изповядват това, които изповядваш ти. Това е болест. Обществена болест. Ние сме различни и вярваме в различни неща, това не може да е повод за омраза. Това ни прави уникални.“ добави още господин Арнаудов специално за Топ Праса. Той настоява думите му да не се приемат политически, защото истината няма политически украски.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене