Ексклузивно! Учителят Рахим Арнаудов: Благодарение на Делян Пеевски районът ни е толкова развит! Благодарни сме му!

„Новината за връщането на човек като Делян Пеевски в политиката е добра. Това е политикът, народният представител, който е направил най- много за развитието на нашия край. Нови пътища, проекти… огледайте се, тези които живеем тук, а тези които не сте от тук елате да видите. Региона е развит. Има жиот при нас. Пеевски е депутатът, който направи най – много за образованието в района. Нови детски градини по селата, нови спортни съоражения, физкултурни салони… всичко с неговата помощ. Дайте да си говорим честно! Всички знаем че това е истина. Трябва да бъдем благодарни за това и да го подкрепим. „

Думата поиска учителят и роководител на сдружение „Неврокоп“ Рахим Арнаудов от гърменското село Долно Дряново, който в прав текст изрази позицията си, относно новината, че Делян Пеевски е водач на листата в 1 – ви МИР – Благоевградско. Той е провокиран, крайно негативно от коментари, които са се появили в социалните мрежи, опитващи да оплюят за пореден път депутатът, направил най – много за района.

„Аз самият бягам от политиката. За мен политик е този, който е намерил начин да помогне повече на хората. В най – трудните моменти Пеевски го направи, а тези, които го плоят се криха и тогава ги нямаше никакви. Говоря за началото на пандемията. Болно ми е като гледам хората, как се отнасят към успелите. Много злоба срещу този, който е спосолен и работи… Това ще ни затрие, като нация, ако не се вземем в ръце. Злоба към различните, злоба към тези, които не изповядват това, които изповядваш ти. Това е болест. Обществена болест. Ние сме различни и вярваме в различни неща, това не може да е повод за омраза. Това ни прави уникални.“ добави още господин Арнаудов специално за Топ Праса. Той настоява думите му да не се приемат политически, защото истината няма политически украски.

1 коментар

  • Рзка
    преди

    Пак ли смени партията оставаш си палица

Коментарите са затворени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене