Следват ли кадрови промени в Гранична полиция с новия началник! Еле па в Гоце Делчев?!

Началникът на ГПУ Петрич Иво Стоянов е новият шеф на Регионална дирекция гранична полиция – Смолян, писа първа  Топ Преса от свои достоверни източници. 

Стоянов беше представен на състава от директора на Главна дирекция „Гранична полиция“ Деян Моллов  Стоянов заема мястото на  комисар Стоян Мандажиев, който бе  освободен от поста си  на 14 октомври.

Големият въпрос, който сега мъчи всички служжещи в системата, със смяната на големия началник, ще дойдат ли промени и в ръководните постове по места? Всеизвестно е че РПУ – Гоце Делчев например се ръководи от работещи пенсионери, на някои от които викат „Ким Ир Сен“, каквато и власт да дойдат – те са несменяеми. Публична тайна е че има хора откровени и доказани алкохолици, с прикрити ПТП – а и ред нарушения, но се държат, щото били „хора на някой“.

С идването на служебното правителство на власт президентът Румен Радев даде заявка за тотална промяна в системата. Неговият партиен лидер Кирил Петков, обяви война на местният феодализъм. Ще започне ли началник Стоянов война с феодалите в системата на МВР и по специално гранична полиция. Предстои да го разберем. Едно да знае от Топ Преса – целият състав на институцията иска това. На всички им е писнало от схемата „докато пърди да се държи, като вземе да се насира тогава да се пенсионира“, за която сме писали не въднъж. Господин Стоянов, вие сте на ход!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене