Кметът на Петрич инж. Вельо Илиев стана на 50, общинарите му подариха велосипед – да върти педалите по новата велоалея

Вельо Илиев

Петдесетгодишен юбилей чества заедно с цялата общинска администрация кметът на Петрич инж. Вельо Илиев. Колегите му го изненадаха с подарък колело. Велосипедът, последен модел бегач, му бе подарен, за да може да го кара по новата велоалея. ”Не ме карайте още сега да го пробвам”, пошегува се той и демонстративно с ръце, без да върти педалите, направи показно обиколка. С това кметът събра аплодисментите на колегите си. Градоначалникът сияеше от радост при вида на подчинените си, за които бяха наредени маси с почерпка.

Вельо-Илиев-получи-цветя-от-децата-на-Марикостиново-copy

За всеки гост на празника му имаше ордьовър, скара с кюфтета и кебапчета, салата като гарнитура, а за десерт – дребни сладка. Мезетата се преглъщаха с червено вино и уиски. Преди да започне веселата част, инж. Илиев припомни епизод от детството си. Като малък, когато баща му Атанас навършил 50 години, му се струвало, че е много остарял. Сега при същата ситуация той знае, че това не е така, защото се чувства наистина млад, призна пред присъстващите кметът.

Подъръка-на-кмета-copy

Той отпразнува рождения си ден заедно с Цветана Господинова, която работи като експерт в отдел ГРАО. Тя обаче е родена в Сандански и разликата между двамата била няколко часа, каза кметът. Той благодари на всички присъстващи, че са го уважили за празника му.

 Рожденникът-получи-поздравления-и-от-Обс-шефа-Зарков-copy

Снимки

1 Подаръкът на кмета

2-Вельо Илиев получи цветя от децата на Марикостиново

3 Кметът получи поздравления и от ОбС шефа Зарков

ВЯРА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене