Курортите в надпревара с Новогодишните пакети

Родните хотели и почивни комплекси пуснаха на дигиталния пазар Новогодишните си пакети. Не всички отбелязват наличието на промоционално намаление, ако има такова, но всички отбелязват за колко човека важи цената. В СПА-столицата на България Велинград доминират офертите за три нощувки със закуска , вечеря, забавна програма… Цените започват от близо 400 лв. на човек, като могат да надхвърлят и 1000 лв. в зависимост от това каква категория е хотела и какво включва пакета. Повечето цени се отнасят за един човек. Не във всеки пакет има включени басейн и спа-процедури. За да избере най-доброто за себе си, клиентът трябва добре да чете не само цените и едрия шрифт, но и дребния във офертата, която го съблазнява.
Около 300 лв. гравитират цените на коледните и новогодишните пакети на хотелите в поречието на река Канина и известното с минералните си извори с. Огняново. И тук обаче важи правилото да се разгледа внимателно какво включва цената на избрания пакет, за да няма изненади и непредвидени разходи.
В разложкото село Баня залагат предимно пакети за двама на приемливи цени и повече нощувки. Там почти всички пакети включват и басейн и СПА-гъдели. Цените започват от около 200 лв. на човек.
В Банско най-изгодни откъм цена са семейните хотели. Но откъм развлечения, предвидимо, по-голямо разнообразие предлагат големите хотели и комплекси.
За сравнение със комшиите в Турция, там се предлагат пакети ол инклузив за четири нощувки, започвайки от 350 лв. на човек за 5-звездни хотели. Като офертите не са лишени и от музикални празнични програми.
Разнообразието от възможности за посрещане на Новата година ще расте с наближаването на месец декември.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене