Директорът на Трето ОУ в Гоце Делчев Н. Джингаров, предаде събраната сума от 2437 лева на ученичката чието семейство загуби имущество при пожар в домът им

Директора на Трето ОУ „Братя Миладинови“в Гоце Делчев Никола Джингаров , днес предаде  събраната сума от 2437 лева на  ученичката чието семейство  загуби имущество при пожар в домът им. Събраната  не малка сума за подпомагане на пострадалото семейство е от проведения  за целта  благотворителен при продажбите от който ученици, учители и родители събраха  2437 лева бе връчена днес на семейството на възпитаничката на Трето ОУ „Братя Миладинови“ чийто етаж от жилищна сграда изгоря при пожар.

С това си  благородно начинание учениците от Трето основно училище „Братя Миладинови“ отбелязаха  в аванс Националния ден на благотворителността, който празнуваме всяка година на 19 октомври.

Да се включват и за напред в подобни благотворителни инициативи , си обещаха удовлетворени учениците от школото ръководено от Никола Джингаров убедени, че само добротата и съпричастността към радостите и неволите  на ближните , може да изгради от тях добри и полезни за себе си  и обществото  хора .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене