Защо Лозан Панов и съпругата му Бети се срамуват от Гоце Делчев?

Ще посети ли кандидат президентът и висш съдия Лозан Панов – град Гоце Делчев по време на кампанията? С какво градът е по специален за това известно семейство – ами много просто е Лозан Панов може да се каже че е гоцеделчевски зет. Устатата половинка на висшия магистрат и настоящ кандидат президент от квотата на „Да, България“, е с неврокопски корени – майката на Елисавета Панова е от Гоце Делчев.

Блага Бакалчева се казвала жената родила Бети Панова. Съпругата на Лозан Панов е родена в монтанското село Превала, защото баща и е от там, но прекарвала детството си в града на Гоце. Последните години, особено след като се залюбила с Лозан Панов и станала според роднините и в града – „голяма работа“, тя забравила пътя към втория и роден дом. Не се интересувала вече дори от наследствените имоти на майка си, споделят разочаровани нейни роднини.

Отношението на Панова и зетят Лозан Панов, наподобява това на екс президента Росен Плевнелиев, който излезе от тяхното котило. Той е родом от Гоце Делчев, но се срамуваше да го признае, лъжеше че е от Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене