Младежи от Сандански с участие в събитие в Страсбург

Младежите от проект „Моят глас има значение“ взеха участие в Европейско младежко събитие в

Младежите от проект „Моят глас има значение“ взеха участие в Европейско младежко събитие в Страсбург. Визитата се осъществи чрез Сдружение „ЗА ПРОМЯНА“ в партньорство с Община Сандански. Там те взеха участие в Европейското младежко събитие (EYE 2021), което събира в Европейския парламент в Страсбург хиляди млади хора от целия Европейски съюз и извън него, за да оформят и споделят своите идеи за бъдещето на Европа.

Младежи от община Сандански, под ръководството на Елеонора Петкова-Сливкова и Йорданка Нонева, имаха уникалната възможност да си взаимодействат лично и онлайн, да се вдъхновяват и да обменят мненията си с експерти, точно в сърцето на европейската демокрация.
България беше представена само от две младежки групи, една от които беше групата ,,Моят глас има значение‘‘. Младежите имаха честта и удоволствието да се срещнат лично с двама европейски депутати , с които обсъдиха важни въпроси за бъдещето на Европа.
Младежите от Сандански дадоха своя принос в процеса на консултации в Европейския парламент за Конференцията за бъдещето на Европа.
Участието на групата ,,Моята глас има значение‘‘ се осъществи с финансовата подкрепа на Европейския парламент.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене