Браво!!! 2473 лева събраха ученици от Трето ОУ в Г. Делчев от благотворителен базар с които подпомогнаха семейство на ученичка пострадало при пожар

При спазване на всички противоепидемични мерки, в III ОУ „Братя Миладинови“в гр. Гоце Делчев се проведе благотворителен базар с цел оказване на финансова подкрепа на ученичка от училището.

Семейството на момичето е претърпяло инцидент, при който е изгорял етаж от жилищната им сграда. В благотворителната кауза се включиха всички – ученици и учители, със закупени или приготвени от тях самите кулинарни произведения. Оформените във фоайетата на първия и втория етаж щандове впечатляваха със своето многообразие – от сладки и солени изкушения и прекрасно аранжирани кошници с плодове до произведения на изкуството – икони, изписани върху камък, и гривни, изработени лично от децата от IV Б клас.

Идеята на учениците на г-жа Щранкова за ръчно изработените гривни се породила спонтанно и изненада приятно всички. Зад щандовете – за да помагат при продажбата – с голямо желание и усмивки застанаха самите ученици.

Сумата, събрана от базара, е 2437 лв.

Горди сме с това, че ученици и учители обединиха усилията си в името на едно благородно дело. От сърце благодарим на всички, които се включиха в базара!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене