Адмирации към изпълнителната комисия на ГЕРБ! „Яловите овци“ назад! Това че си от Благоевград не те прави „от сой“ и да те освобождава от отговорност за некадърност!

За първи път в историята на ГЕРБ – Югозапад се взема справедливо решение за участието в парламентарен вот. За първи път втори в листата е човек от Банско  – Ал. Мацурев, преди  Петрич, Сандански и областния център – така като кажат областният център. Какъв е този „областен център“ в който партия като ГЕРБ да показва съкрушителни резултати? Какъв е този областен център, за който лидерът на партията да каже – срам ме е да идвам при Вас? 

Областният координатор на ПП ГЕРБ Андрей Новаков и кандидат -депутати ще регистрират днес листата си за 47-ото Народно събрание. За първи път областният център Благоевград е изтласкан назад в подредбата и мястото е отредено за общинския съветник Кирил Илиев. Първите 5 места са както следва: Росен Желязов-водач. Второ място -Банско и Александър Мацурев. Трето място за Петрич и К. Стойков, 4-то за Сандански и Стоян Стоев и пето за д-р Ил. Тончев от Разлог. 22-ри традиционно е Стефан Апостолов от Симитли.

Това според нас от Топ Преса е напълно закономерно и заслужено. Защото истински срамно беше, хора заемали високи постове като Бисер Михайлов – областен управител в един 65 хиляден град да взема едва по 1000 преференции половината от които от селата. Що за „областен“ политик е това? Къде беше толкова години Даниела Савеклиева, която като областен координатор се класираше на първите места по най – малко преференции? Какво даде структурата на ГЕРБ в Благоевград на партията си? Къде бяха толкова време?

Истината е проста уважаеми благоевградски гербаджии… Другите общини ви показаха как се прави. По резултатите ще ги познаете. С излишно самочувствие тип „на гол тумбак..“, с използване на партията за прокарване на лични интереси и назначения не се постигат трайни резултати. Вашата работа е да сте назад. Ха сега доказвайте се!

Ние ще сме тези които ще броим пилците на есен!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене