ДПС издига Ахмед Доган за президент?

 

Политическият анализатор Нидал Алгафари намекна за голяма бомба, която може да направи президентските избори изключително интересни. Според Алгафари е напълно възможно ДПС да поднесе голямата изненада с номинацията си за държавен глава. В публичното пространство се коментира, че Движението ще издигне проф.Георги Близнашки, бивш служебен министър председател.

Ето какво написа Алгафари във фейсбук:

Няма да се учудя, ако кандидатът им и най-логично би било той да е почетния председател на партията, Ахмед Доган или председателя на движението Мустафа Карадайъ.

И ако са в двойка с известен в обществото български генерал или общественик с българско име, то ще проправят пъртина в трудно проходимата политическа обстановка.

„Със сигурност ще бъдат припомняни литературните повествования от преди векове. Със сигурност ще бъдат напомняни изказаните от Доган истини за обществено политическия ни живот, но ще има дебат по теми различни от градска десница, корона, цени и горива.

Ще се заговори за истинско обединяване на нацията с всичките и аспекти.

При това разделяне на левите и десните, много е възможно при добра мобилизация и ясни послания, на балотаж да стигне именно такъв кандидат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене