Любен Милев с отвод от листата на БСП! Това не е“достойно“ това е отрезвяване!

Любен Милев – ченгето си е направил отвод за участие в листата на БСП – Пиринско на предстоящите предрочни парламентарни избори ноември. И това е новина! 

Вярно, в нашата гълдия редовно се казва, че за възнесли се политически трупове се говори или добро или нищо, но няма как да не отчетем истината по този наистина очакван случай. Малкото останали приятели на Любо Милев в столетницата се опитват да изкарат действието му за отвода – достойно поведение. Не им вярвайте! Това е лъжа!

Истината за това Милев да си е направил отвод за участие в листата за кандидат народи представители от БСП  е – отрезвяването. Милев е уплашен – страх го е да изживее поредният резил. Цялата му група, която той гръмко нарица „структура“ на БСП – Благоевград, начело с вечният интересчия Костадин Паскалев, екс кмета Томов, Мановиски и др. успяха да събера не повече от 600 глава от 65 хиляден град. На човек по стотина гласа и малко… Катастрофален срам! Срам без аналогия!

Ето за това решението на Милев да се покрие е правилно. Следва и оставката му като „лидер“ на БСП – Благоевград, за да може да бъде спасена, възкресена организацията в югозападната столица.

Припомняме ДЪНОТО което Милев достигна с цирка, който той наречаше – кампания: 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене