Кметът Илко Стоянов поздрави пенсионерите, обсъдиха подобряването на базите

Кметът на община Благоевград – Илко Стоянов, поздрави възрастните хора от пенсионерски клубове и Дневния център за стари хора. Визитите се осъществиха при спазване на всички противоепидемични мерки. Поводът за осъществените срещи вчера бе Международният ден на възрастните хора, който се отбелязва на 1 октомври. Кметът бе поздравен от хората от третата възраст със специално подготвени музикални програми.

„Отношението към възрастните хора е показател за нивото на едно общество. Вие заслужавате уважение и достоен живот. Именно затова Община Благоевград работи в посока подобряване на услугите, които предоставя и разширяване на възможностите за включване на хората от Вашата възраст в социалния живот“, каза кметът Илко Стоянов.

По време на срещите бяха обсъдени възможностите за подобряване на материално-техническата база на социалните заведения. Бяха разискани и належащи въпроси, свързани с развитието на областния център.

Кметът Илко Стоянов поздрави пенсионерите, обсъдиха подобряването на базите Кметът Илко Стоянов поздрави пенсионерите, обсъдиха подобряването на базите Кметът Илко Стоянов поздрави пенсионерите, обсъдиха подобряването на базите

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене