Евродепутатът Андрей Новаков събра на спешна среща Жени ГЕРБ Благоевград

Областният координатор на ГЕРБ Андрей Новаков свика събрание на членовете на структурата на Жени ГЕРБ Благоевград снощи.

Дамите изложиха различни гледни точки, като Ташкова получи солидна подкрепа от голяма част от участничките в срещата.

С безупречен тон и стил тя изрази своята категорична позиция, в посока преодоляване на противоречията в ЖГЕРБ и обединение на членовете с цел подобряване на постигнатите резултати в бъдеще:

„Крайно време е да загърбим разногласията си и да обединим волята, усилията и действията си, за да представим пред избирателите в Област Благоевград една сплотена, работеща и целеустремена политическа сила.“ Елена Ташкова се обърна към Новаков и към присъстващите дами с призив да не се допуска няколко от тях да изказват мнение от позицията на всички членове на ЖГЕРБ и да обърнат внимание, че с действията си прогонват от организацията достойни жени, които са изключително нужни за нейното развитие.

Относно публикувано на 29.09.2021г. отворено писмо от името на Жени-ГЕРБ – Благоевград, което беше насочено изцяло срещу Елена Ташкова и съдържа недопустими за публичното пространство квалификации от личен характер, тя заяви само, че това ще доведе до задълбочаващо се разединение и спад на рейтинга на организацията. Каза, че не знае откъде е тази злост към нея:

„Нима не привлякох членове, нима не бях отзивчива с всяка една от Вас, нима не бях с добро отношение към всички, независимо от постъпките спрямо мен. Що за кампания е тази – организирана от 2-3 госпожи, които се страхуват да признаят истината. Така напредък не се постига, нито пък успех! Това ни беше най-неполезния ход – да разпалваме вътрешнопартийни конфликти в ефир по време на национална среща!“.

Ташкова заключи с думите: „Подкрепям казаното от г-н Борисов – само заедно и обединени ще стигнем до победа.“

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене