Кой е педофилът в Гърменско? Лавина от информация в редакцията на toppresa.com!

„Бай Георги, май е от Огняново ако не е ,може и от Скребатно.Кара бордо Ситроен Берлинго (баничарка) софийска регистрация и кара зеленчуци по селските пазари.“ Това е основната информация, около която се обединяват доста наши източници от района на Гърменско, след като публикувахме статията с източник наша читателка – Пазете децата! Педофил върлува в Гърменско!. Статията  е следствие на друго наше разследване, започнало така – Скандал! Педофили задоволяват нагона си от гърменския квартал Кремиковци?

Редакцията ни беше буквално залята с информация. За времето от първата ни с дописка до днес, започнахме да изясняваме къс по къс, профила на човек, който буквално „пазарува“ ромски деца от гърменския квартал „Кремиковци“ за да се гаври сексуално с тях. Всички наши източници се обединяват около информацията, за възрастен мъж с бяла коса, някои от читателите ни стигнаха по далеч като ни изпратиха снимки на които твърдят, че това е човекът който си пазарува деца за да прави секс с тях. Споменава се името „Бай Георги“ и се потвърждава че е от селата около Марчево.

Разбира се, няма как да публикуваме лицето на човека ,чиито снмки са ни изпратени независимо, че имаме десетки свидетелски показания. Всичко което имаме го изпратихме на компетентните институции. Но продължаваме с апера си – който разпознае нищо в информацията ни, смята че може би ще н ибъде полезен да се свърже с нас и да говори.  Ние смятаме че е наш дълг да продължаваме да алармираме за проблема, защото читателите ни от село  Марчево доволни ни споделят, че откакто нищим случая, непознатия за сега педофил не се наввъртал. На тези, които ни предлагат да направим скрита камера и да го хванем, ще кажем че, целта ни е е да правим сеир на хората – а да решим проблема. За това като начало е важно да спрем набезите на извратенятака и публичността ще го озапти – вижда се. Следва институциите да си свършат работата и да го заловят. Ние не сме нито съд нито прокуратура…

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене