Пазете децата! Педофил върлува в Гърменско!

На изключително тревожен коментар в социалната мрежа фейсбук, попадна един от администраторите на информационна агенция www.toppresa.com, с автор реален човек – жител на гърменско. По думите на жената автор на коментара, в гърменското село Марчево идвал мъж от горните села над Марчево – ?може би Скребатно, Осиково или Рибново…? Който буквално си „пазарувал“ деца от Марчево и ги водил по ливадите на селото за да прави секс с тях.

Наблюдателното око на жената автор на коментара, установило, че въпросният е „дъртак“ с „бяла коса“, както го определя тя идвал, оставаля си багажа в магазина на село Марчево, забележете – „купувал си мокри кърпи“ и водел децата по ливадите. После същите тези деца, които са от ромски произход се връщали в магазина на село Марчево, харчели „заработените“ пари…

От магазина в село Марчево отказаха какъвто и да е коментар. Топ Преса обаче тръгва по следите на информацията в този коментар. Призоваваме всеки, който може да ни съдейства с информация да се свърже с нас. Обещаваме и възнаграждание на този, който ни помогне да заловим извратеняка – дъртак от селата над Марчево с бяла коса… Докато ги има такива манияци на свобода – никое дете не е в безопасност! Да се обединим и да го намерим!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене