Любовта към животните събрала Райна и д-р В. Йерусалимов

Райна най-после намери своето щастие в любовта. Повече от година певицата има връзка със своя съгражданин доктор Вергил Йерусалимов. Той е ветеринарен лекар, който живее и работи в Сандански, пише „Уикенд”.

Любовта към четириногите приятели е събрала двойката. Райна, която гледа максимално много време да прекарва в родния си град, потърсила кучешки лекар и попаднала на Вергил. Това се случило малко преди да загуби домашния си любимец Карпуз, който почина през пролетта на мината година. Санданчанката обожава животните и много се радва, че професията на новия й любим е именно да лекува четириноги. Райна смятала, че най-после е намерила достоен мъж, който да е баща на децата й.

От обкръжението на певицата издават, че именно Вергил бил до певицата в най-тежкия й момент – смъртта на нейната майка, която почина от рак това лято. Райна и Вергил имали много общи интереси – те обичали да пътуват, да спортуват и да гледат филми. И двамата предпочитали да харчат парите си за екскурзии, а не за дрехи и вещи. Както става ясно и от последно качените снимки в профила на Райна от слънчева Испания.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене