ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ¨КЛИМЕНТ ТИМИРЯЗЕВ¨-град Сандански проведе заключителна среща по проект № 2019-1-BG01-KA116-061745 “Предприемачество – школа за ученици и учители“.

На 17.09.2021 година, в град Разлог (СПА комплекс „Катарино“), по покана на директора на ЗПГ „Климент Тимирязев“, г-н Терзийски, се проведе заключителна среща, на която бе представен проекта „Предприемачество – школа за ученици и учители“. На събитието се отзоваха представители на ПГЕЕ гр. Банско, Разложка професионална гимназия Никола Стойчев, ПГМСС гр. Разлог и Професионална гимназия по транспорт гр. Разлог.

На срещата детайлно се разясниха целите и ползите от проекта. Бяха презентирани поетапно всички мобилности, които обхващаше програмата, като това предизвика интереса на голяма част от гостите и въпросите не закъсняха. Дискутирахме и обмяната на опит, ползите от, както и успешното структурното развитието на дуалната система в Германия, и успешното потенциално прилагане на същата и в нашето училище.

Останахме с впечатлението за една добра, приятна и ползотворна инициатива, която надяваме се ще имаме възможността да продължим да прилагаме и усъвършенстваме и в бъдеще.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене