Община Разлог организира изложба с ученически снимки и рисунки по повод 109 години от Освобождението на града

По повод 109- години от освобождението на град Разлог от османско владичество Общинска администрация организира изложба с творби на ученици.

Да снимат, рисуват и пишат по темата са поканени всички подрастващи, от малките палавници от началния курс до тийнеджъри от гимназиите.

За да се осъществи идеята, в срок до 1 октомври местната власт очаква от учениците да представят своите творби в трите категории.

Със снимки на град Разлог могат да участват учениците от прогимназиалните и гимназиалните класове. Всяко училище може да предостави по 10 снимки на място в сградата на общината. Фотосите трябва да бъдат записани на диск или флашка. Снимките ще бъдат изложени в центъра на града, а най-добрите фотоси ще бъдат включени в общинския календар.

С рисунка на град Разлог могат да участват учениците от 1 до 4 клас. Всеки клас може да предостави по две рисунки в сградата на Читалищна детска библиотека. Рисунките ще бъдат изложени в парка в Разлог.

В конкурсът за есе, разказ или стих на тема „109 години свободен Разлог“ могат да участват всички ученици от 1 до 12 клас. Същите трябва да се представят в Читалищната детска библиотека или да бъдат изпращани на имейл: chitalishte_razlog@abv.bg. Най-добрите от тях ще бъдат представени по време на празничната програма по случай празника на града и включени в специална празнична рубрика на Библиотеката.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене