Стартира конкурсът „Сърце и слово срещу наркотиците“

photo_verybig_1324322Стартира приемът на номинации на журналисти в конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците“ в памет на ирландската журналистка Вероника Герин, съобщиха от Общинския съвет по наркотични вещества.

В конкурса могат да се номинират журналисти, които системно, адекватно и с изразена гражданска позиция отразяват и разследват проблемите, свързани с разпространението и употребата на наркотици и други обществено значими теми, както и журналисти, които отразяват дейността на Общинските съвети по наркотични вещества в страната и  повишават информираността  в общността и на национално ниво за техни добри практики и инициативи.

Номинации се приемат в три раздела: печатни издания, електронни медии, документално кино, адресът е: 2700, пл.”Г. Измирлиев” №1, Община Благоевград, ОбСНВ Благоевград или на електронен адрес pitaizan@gmail.com. Крайният срок за предложения и материали се приемат до 10.10.2014 г. Победителите в конкурса ще бъдат наградени от посланика на Ирландия Джон Бигар и кмета на Община Благоевград Атанас Камбитов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене