ВИДЕО: Вижте какво направихме с господ, когато нямаше държава, каза днес на Цветан Цветанов, неврокопски бизнесмен

фъэфъ

Да се срещне с местни работодатели и да разисква с тях проблемите на местния бизнес, днес в Гоце Делчев бе кандидатът за народен представител от МИР Благоевград, Цветан Цветанов. Преди срещата, Цветанов посети предприятието за производство на хляб на местния бизнесмен Крум Геров. Управителят Геров посрещна високия гост като го покани да разгледа създаденото от него предприятие, без никаква държавна помощ.

Цветан Цветанов посети различните цехове и се запозна с модерните процеси въведени в производството на насъщния с който младият бизнесмен се е наложил на пазара в цяла Югозападна България. Кандидат-народият представител прояви изключителен интерес  към високотехнологичния процес на производства и изказа възхищението си от видяното. При посещението в модерното предприятие, Цветан Цветанов се срещна и разговаря с работниците като се заинтересува от условията на труда и дали са доволни от заплатата

По-късно, кандидатът за народен представител от МИР Благоевград се срещна с членовете на Сдружението на предприемачите от неврокопския край. Заедно, те обсъдиха проблемите за преодоляване на бюрократичните спънки на местния дребен и среден бизнес и възможностите за подкрепа на предприемачеството, ако за съставянето на следващото правителство, хората гласуват доверие на избраниците на  ПП ГЕРБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене