Председателят на ОбС-Дупница Костадин Костадинов: Голям горски пожар бушува в местността Бетоловото край Разлог

Скъпи ученици, уважаеми учители, родители,
15 септември е един от дните, за които всеки от нас пази спомени в сърцето си, където и да се намира. Днес училището отново отваря врати, за да посрещне децата ни – радостни и развълнувани.
Мили първокласници,
Приемете този ден като празник и начало на приключение. Не се страхувайте от училището, тук сте в сигурни ръце. Тук ще намерите много приятели, някои от тях – за цял живот. Тук ще научите интересни и важни неща, ще играете и ще се забавлявате. Доверете се на учителите, защото те ще споделят вашите радости и тревоги, ще ви държат за ръка в трудните моменти и ще се грижат за вас.
Скъпи ученици,
Началото на всяка учебна година е трудно, но съм убеден, че ако сте отговорни и разумни, всичко ще бъде наред. Желая ви да сте здрави, да учите усърдно и да не спирате да мечтаете! Бъдете търсещи, смели и устремени към целите си, образовани и свободни по дух, разчитаме на вас!
Уважаеми учители,
Вие доказахте, че образованието наистина е мисия, а не просто професия. Грижата ви за нашите деца, въпреки всички предизвикателства и трудности, винаги е била на първо място. Бъдете здрави, търпеливи, взискателни и разбиращи! Вдъхновявайте учениците и ги направете умни и достойни хора!
Скъпи родители,
За вас този ден е не по-малко важен – той бележи нов етап от живота на децата ви. Бъдете винаги до тях, научете ги да споделят, да бъдат усърдни и толерантни, да си помагат един на друг, да уважават тези, които ги образоват! Подкрепяйте учителите, защото само заедно ще успеем да възпитаме добри, знаещи, можещи и успешни млади хора, на които ще поверим бъдещето си!

Честита нова учебна година! На добър час!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене