Хороскоп за 16 септември

ОВЕН

За Овните четвъртък е изключително благоприятен за сключване на съдружие в търговската дейност. Някои от вас ще получат наследство. Имате служебни проблеми в някаква връзка, действайте за тяхното разрешаване. Ще получите подкрепата на прекия си началник.

ТЕЛЕЦ

Ден за професионална изява е четвъртък при Телците и предоставя много добри възможности за реализация във вашата сфера. Положителни ще са контактите ви днес, които ще ви предоставят ново поле за изява. Някои ще получат известие за спечелване на дело по лични причини.

БЛИЗНАЦИ

Добрите възможности в четвъртък за Близнаците не се определят само в една посока. Те са професионални. Не ви липсва и личен шанс, но той няма да се изяви за интимни и емоционални връзки, а като присъстваща стабилност. За някои четвъртък ще бъде свързан със служебно пътуване.

РАК

Днес се колебаете и размишлявате върху проблемите, които напоследък настойчиво ви занимават, а за някои са остри и болезнени. Каквито и да са трудностите, те са преодолими.

ЛЪВ

Мнозина от Лъв са раздразнени от неприятната перспектива, че трябва да тъпчат на едно място, не виждайки ново развитие. Сега сте в период на повтарящи се събития, но промяната няма да се забави. Някои от вас ще имат разговор, в който ще се разглеждат нови възможности.

ДЕВА

Нищо не ви пречи да осъществите намеренията си в четвъртък. Имате шанс за успех, но във всичките си действия трябва да бъдете умерени и да не преминавате границата на допустимото разширение. В професионалните си занимания ще имате успех, на работното си място също.

ВЕЗНИ

Успешен четвъртък за вашите любовни контакти. Денят се явява начало на успешен период и за служебния ви живот, където обстоятелствата са били притеснителни за вас. Добро развитие ще имат контактите ви, ще водите преговори по делови въпроси.

СКОРПИОН

Многообразен е четвъртък за Скорпионите, делата ви протичат успешно. Те са свързани с професионалните ангажименти, обществената активност, финансите и провеждането на преговори. Преговарящите днес трябва да бъдат по-резервирани при водения диалог. Не се предоверявайте.

СТРЕЛЕЦ

В четвъртък ще се извърши бурна промяна при Стрелците в личния им живот. Това е трансформация на вътрешно ниво. Трябва да промените подхода си към най-близките хора, за да се изгладят недоразуменията. Не са изключени някои смущения, но в крайна сметка ще се почувствате обновени. С подкрепата на мъж ще осъществите някаква добра идея.

КОЗИРОГ

С по-голяма активност можете да доведете делата си до успешен край. Четвъртък е добър професионален ден и не предполага трудности. За вас те са свързани с дома и по този повод у някои от Козирог настроението е понижено. Проблемите си решавайте сами, без да търсите нечие одобрение и подкрепа. Денят се свързва с финансови печалби и засилени контакти.

ВОДОЛЕЙ

Четвъртък ще ви зарадва с неочаквано бързия и положителен развой на събитията около вас. Всичко ще се случва по правилния начин и с нужната бързина. За мнозина е най-характерно чувството на удовлетворение от извършеното до момента в професионалния или личния ви живот. Ангажираните с делови задачи ще имат придобивки.

РИБИ

По своите предразположения днес вие се делите на две големи групи. Едната ще търси начин да постигне равенство в позицията си с тази на околните, а другата ще се осланя на сръчност и хитрост, но ще имате добър шанс за действия, особено при контактите. Рискувайте премерено, за да не съжалявате, като видите крайния резултат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене