220 ученици утре прекрачват прага за новата учебна година в Об. У „Св. Климент Охридски“, в с. Дебрен

220 ученици от гърменското село Дебрен са в трескава подготовка за утрешното откриване на новата учебна година от тях първолаците  са 35 за които  утрешният ден ще е паметен .Много изненади очакват след лятната ваканция учениците от Дебрен които днес содели с репортер на Топ Преса директора Верхат Топчиев.

„Започваме новата учебна година с нов физкултурен салон и в момента се извършва  саниране  на училището. Надяваме се за Патронния празник на 25.XI.2021г. всички дейности да са приключили и да има официалното откриване. Училищният екип положи много труд за нормалното откриване на учебната година. В първи клас постъпиха 35 ученици и прием в осми клас 16 ученици по професия Програмист“. В училището ни  през настоящата година ще  се обучават общо 220 ученици. Чешмата , която е истинско бижу е направена с общи средства от работещия в училището персонал чрез дарения. Средства от бюджета на училището не са ползвани.

Изпълнители са учителите Исмаил Комаров, Елвер Топчиев, Исмет Узунов и Сабри Чаушев. Новата чешма в училищния двор е подарък за децата от всички работещи в Об. У „Св. Климент Охридски“, с. Дебрен!“ сподели директора Топчиев. Чрез Топ реса той пожелава много успешна година  и много здраве на колегите си –учители , целият училищен персонал, учениците  и техните родители .На добър час  ученици и колеги!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене