Кметът на Гърмен бе домакин на “Български зелен корпус”!

  1. Проект „Балкански зелен корпус “ реализиран от Сдружение „Неврокоп“ с номер №2020-1-BG01-KA105-078849 финансиран по програма Еразъм, в партньорство с Техникум по машиностроене „Mehmet Kemal Coskonoz Mesleki ve Tehnik Asdonlu Lisesi“ град Бурса,Република Турция, Обединено училище „Христо Ботев“-село Долно Дряново. С участието на ученици от НПГ „Димитър Талев“- град Гоце Делчев гостуваха днес в община Гърмен.
    Домакин на срещата беше г-н Феим Иса – кмет на община Гърмен, директорката на Обединено училище „Христо Ботев“ – Долно Дряновоо- Гюлка Арнаудов, Ерхан Шериф – кмет на Долно Дряново и Сабахатин Булгуров – общински съветник в община Гърмен от ДПС.
    Децата получиха специални сувенири от кмета на общината Феим Иса и информация за културното и историческо наследство на Гърмен и общината.
    Посетиха символа на община Гърмен – чинара на 600 години, в чест на разбирателството участниците от България и Турция се хванаха за ръце и обгърнаха тялото на вековния чинар, „Никополис ад Нестум“ общината и курорта Огняново.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене