Цветан Цветанов и Манфред Вебер ще посетят Област Благоевград

9b3d96288ad93e3a65f0b1a9d678fc15манфред веберЗаместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата на ГЕРБ в Благоевград Цветан Цветанов ще посети Област Благоевград на 12.09.2014 г. /петък/. Той ще бъде придружаван от кандидат-депутата и областен  координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и останалите кандидати за народни представители от региона.

В 09:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с работещи в хотелиерския бизнес в парк-хотел „Пирин-Шарлопов“, град Сандански. В 10:05 часа ще посети шивашки цех „Гръцки стил“ в Сандански.  В 10:45 часа Цветанов ще направи оглед на Автомагистрала „Струма“, разклона при град Петрич.

В 12:30 часа водачът на листата на ГЕРБ в Благоевград ще разговаря с членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в офиса на партията в Гоце Делчев, ул.“Христо Ботев“№19. В 13:00 часа Цветан Цветанов ще посети хлебозавода „Крум Геров”. В 15:10 часа Цветанов ще присъства на предизборно събитие на площада на село Рибново, Община Гърмен.

В 17:30 часа Цветан Цветанов, Председателят на групата на ЕНП Манфред Вебер, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Даниела Савеклиева и кметът на Благоевград Атанас Камбитов ще открият леглова база за спортисти на ул. „Иван Михайлов“ №51.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Благоевград. На предизборния концерт на площад „Гоце Делчев“ Цветан Цветанов ще представи листата на ГЕРБ за Област Благоевград и основните приоритети от управленската програма на партията. На предизборното събитие ще присъстват Манфред Вебер, Мария Габриел и Атанас Камбитов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене