Доспат в шок! Търси се кой е любовникът на бившия главен прокурор Борис Велчев!

Вече трети ден родопският град Доспат се тресе от скандали. Причината е медийна изцепка пред ПИК, на бившия главен прокурор Никола Филчев, който в прав текст заяви че неговия колега бивш главен прокурор също Борис Велчев е „педераст“ и имал любовник в град Доспат.

Бивши главни прокурори си вдигнаха лют скандал

Никола Филчев и Борис Велчев, които от 1999 до 2012 г. бяха последователно главни прокурори на България, влязоха в открит медиен конфликти разпалиха напрежение в град Доспат до високи предели. Първо Филчев отправи нападки на тема „сексуална ориентация“, а след това Велчев отвърна с обвинения към предшественика си, които според него изпитва „постоянен ужас от възможното възмездие за всички извършени в миналото мерзости“.

Всичко започва от слуха, че настоящият председател на Конституционния съд Борис Велчев има намерения да опита завръщане на поста главен прокурор след края на мандата на Сотир Цацаров. Потърсен за коментар от сайта „Пик“, Филчев обяснява, че законът не позволява подобно действие. След въпрос за законов сравнение на правилата при прокурорските мандати на Борис Велчев и президентските на Георги Първанов, Никола Филчев става изключително рязък и заявява:

„Велчев, вероятно и управляващите, които много си го харесват п*д*растчето, защото много им е удобен, много е приятен, затова го искат за главен прокурор. Ама няма да стане. Другото означава да нарушат Конституцията. „Повторно“ – ясно е казано що е повторност.

Могат да се опитат да изнасилят Конституцията. Престъплението е извършено повторно, ако деецът извърши престъпление, след като е вече осъден с влязла в сила присъда за друго престъпление.“ В случая „повторно“ значи, че изборът е повторен, ако след като веднъж е избиран, отново е избран. В Конституцията няма изискване само последователното избиране да е повторно. Тълкуването, за което Велчев може би претендира, п*д*растчето му с п*д*растче…да ходи да го шила любовника му в Доспат…“ с нечувано остър език коментира Филчев пред ПИК. Думите му гръмнали в цялото интернет пространство, родиха слухове и приказки, кой топли леглото на Борис Велчев, от град Доспат, от мъжки пол и имайки обратна сексуална ориентация? Споменават се няколко имена за хора известни с аналната си податливост, които от уважение към личността няма да споменем. Куриозен факт е обаче споменаването на Доспат, като любовното ложе на един бивш главен прокурор и конституционен съдия с хомосексуална ориентация.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене