Община Симитли изпълни успешно проект за квалификация на служителите

eafbefa37f217374d63a3af098f8a208_LОбщина Симитли приключи изпълнението на проект „Обучение на служителите в община Симитли за по-добро административно обслужване” по ОПАК. Безвъзмездната финансова помощ по Оперативна програма „Административен капацитет” е в размер на 70 388 лева. През периода за изпълнение на проекта, бяха проведени обучения по теми, свързани с електронно управление и открита администрация, езикови курсове, обучения за ефективно общуване и обслужване на специфични групи граждани, за междукултурна комуникация, толерантност и антидискриминация, за екипна ефективност и ефективно лидерство.

На заключителна пресконференция бяха отчетени постигнатите резултати от изпълнението на проекта – подобряване административното обслужване в общината. Чрез обучителните курсове на служителите в общинската администрация, кметовете и служителите на кметства се подобри квалификацията и мотивацията им, които са пряко свързани с повишаване на капацитета им за предоставяне на услуги от административен характер.

Проектът е финансиран по Договор № А12 – 22 – 177 /14.05.2013г. от Оперативна програма “Административен капацитет ”, Приоритетна ос II “ Управление на човешките ресурси ”, Подприоритет 2.2 “ Компетентна и ефективна държавна администрация

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене