Любовен хороскоп за 6 – 12 септември

Очаква ни една интересна любовна седмица. Освен това предстоят новолуние в Дева, Венера се премества от Везни в знака на Скорпион. Възможни са промени, изненади, някои приятни, други не чак толкова. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера продължава да се движи през партньорския ви сектор, а това означава много хубави вибрации за вас, Овни. Също така, още в началото на седмицата, планетата на любовта ще бъде в перфектен ъгъл спрямо Юпитер. Това е типичният транзит на късмет в любовта, така че не се учудвайте, ако се чувствате прекрасно и ви се случват хубави неща в любовта. Ако сте обвързани, тогава партньорът ви може да ви поднесе приятна изненада. За необвързаните представители на зодията може да се окаже, че имат взаимни симпатии с техен познат, приятел.

Телец

Телците определено ще се чувстват така, сякаш имат всичко по отношение на любовта и романтиката. Новолунието тази седмица ще окаже влияние върху любовния им сектор. Търсещите своята половинка ще имат добри перспективи за запознанства, създаване на връзка с дългосрочен потенциал. За обвързаните Телци, динамиката на отношенията става още по-хармонична. Любовта е красива!

Близнаци

Венера ще остане във вашия любовен сектор до петък, след което ще се върне чак догодина. Но не се отчайвайте! Венера ще направи великолепен ъгъл към Юпитер и тогава ще е време за празнуване, Близнаци. Без значение дали сте обвързани или не, любовта ще ви носи много хубави емоции. Възползвайте се от тази планетарна позиция.

Рак

Венера ще подкрепи и родените под знака на зодия Рак. Ако имате любим човек до себе си, тогава тази седмица определено ще фокусирате вашето внимание върху това как да подобрите връзката си, да внесете разнообразие и повече романтика. Определено ви очакват едни вълнуващи любовни дни. Необвързаните също ще се забавляват, флиртуват и преоткриват любовта.

Лъв

Новолунието осветява вашия втори дом на себестойността, като ви приканва да поемете отговорност както за това как позволявате на другите да се отнасят с вас, така и за това как се отнасяте към себе си. Помнете едно от основните правила в живота и любовта – научете другите как искате да се отнасят с вас. Някои от вас може да премислят връзката си и това дали получават нужното им. Може би е време да определите очакванията си и да спрете да позволявате на партньори, потенциални или настоящи, да ги променят.

Дева

Ново любовно начало за вас, Деви! Това ви носи новолунието във вашия знак. Любовната ви връзка може да премине през „детоксикация“ и да ви накара да се чувствате хубаво, да намерите нещо ново един в друг с партньора си. Необвързаните представители на зодията имат потенциал да срещнат половинка, която да отговаря енергийно на тях.

Везни

Везни, не забравяйте да се възползвате от енергията на планетата на любовта Венера, която е в знака ви. Заедно с Юпитер, тези две планети ще направят любовния ви живот вълнуващ. Романтиката ще ви следва, с лекота ще съблазнявате партньора си или нови обожатели, ако сте необвързани. Сега е моментът да преоткриете себе си за любовта и да вземете най-доброто от нея.

Скорпион

Социалният ви живот става по-интересен, Скорпиони. За всичко това ще допринесе новолунието тази седмица. Венера влиза във вашия знак в края на седмицата. Ако сте необвързани има вероятност да срещнете нова и интересна личност. Ако вече сте във връзка, очаквайте много интензивни чувства между вас и половинката ви.

Стрелец

Ваш приятел може да ви изпрати любовно послание. Венера, която е в сектора ви на приятелствата ще бъде в тригон към Юпитер, който е във вашия сектор на съобщенията. Има вероятност да се окаже, че между вас и приятел прехвърчат любовни искри. Обвързаните ще имат възможността да се разделят с нездравословните си модели на мислене по отношение на любовта. Какви компромиси е трябвало да правите и те само от ваша страна ли са? Какво искате от вашата връзка, чуват ли се нуждите ви?

Козирог

Новолунието във вашия 9-и дом на стремежите ви носи големи надежди, що се отнася до възможностите в живота ви, включително и в любовта. Това лунно събитие ще бъде в перфектен тригон с Уран. За някои от вас, които нямат сериозни любовни взаимоотношения, фокусът ще бъде върху конкретна личност и случващото се помежду ви. Като цяло, необвързаните представители на зодията ще имат хубава седмица. Ако вече си имате любим човек, някои от вас може да планират бебе или да се отдадат на любимите си занимания.

Водолей

Венера и Юпитер ще бъдат в прекрасна позиция в знака ви. Това означава късмет в любовта. Мечтайте, Водолеи! Бъдете смели в любовните си мечти, защото много от желанията ви може да се осъществят. Венера ще ви помага и в работата, във връзката. Необвързаните обаче да бъдат внимателни, защото човек, на когото се възхищавате професионално може да ви разочарова.

Риби

Впечатляваща любовна енергия, Риби! Новолунието ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор. Марс, който също е във вашия партньорски сектор, ще бъде в перфектен тригон с Плутон. Необвързаните Риби ще подновят стремежа си да намерят своята половинка. Обвързаните пък ще се преоткриват с любимия човек, осъзнавайки, че любовната им връзка е повече от стабилна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене