Новата Ванга: Задава се най-страшното в Европа и света

Според ясновидката Вера Лион, която мнозина вече наричат Казахстанската Ванга, човечеството ще бъде изправено пред невероятни изпитания.

В близките години ще се възцари истински хаос на страната, чертае мрачни прогнози пророчицата. Тя е категорична, че Европейския съюз ще се разпадне, Америка също я очаква подобна тъжна съдба. Не само в Русия, но и други страни ще се откажат да използват във валутата си американския долар.

Подобно на петричката врачка баба Ванга и нейните прогнози се сбъдват. Поради тези верни попадения тя е наречена така, на ясновидката от Петрич.

С невероятна точност преди две-три години врачката от Казахстан предсказала това, което сега се случва в Европейския съюз и Турция.

Тя предрича още, че само сред две- три години диктаторът Ердоган ще бъде свален от власт и наказан жестоко за това, което прави с народа и страната си. По това време Турция ще бъде застигната и от сериозно земетресение, категорична е в прогнозите си Вера Лион.

След като е спретнала доста така наречени оранжеви революции, САЩ също го очаква тотално разпадане. „Това е вселенски закон. Не може да не очакваш да получиш това, което правиш на другите”, категорична е ясновидката.

Според Леон американците ще предизвикат още кръвопролитни войни, но те няма да засегнат Русия, Казахстан и Украйна. Тези страни ще остават извън военните конфликти на страната с неограничените възможности.

Казахстанската Ванга е категорична, че през следващите години Русия ще разшири територията си. В нейно владение ще попаднат земи от Украйна и Казахстан. Китай пък ще загуби икономическата си мощ, са още част от прогнозите на врачката.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене