Опасен мост по пътя между Разлог и Якоруда

opasen-most-yakoruda-razlogОпасен мост тревожи пътуващите по второкласния път Разлог – Якоруда. Има реална опасност съоръжението да рухне всеки момент заради откъснати и висящи елементи, съобщи bTV.  Така двете населени места ще останат отцепени, опасността е особено голяма за преминаващите по моста автомобили.

Това е единственият път, който свързва Разлог с Якоруда. По този мост минават и автомобилите, пътуващи за Велинград и Пловдив. Съоръжението обаче изглежда потресаващо, а тротоарните конзоли от двете му страни са отцепени. „Много се страхуваме, като минаваме, трябва много да се внимава, а сега и с придошлите реки още по-опасно става. Може да се срути и да стане беля, голяма беля може да стане”, казват хората, които минават там често.

Част от моста буквално виси и дава заявка, че всеки момент съоръжението ще рухне. За да се избегнат инциденти, знаци приканват шофьорите за толерантност.

Въпреки че има забрана за преминаването на тежки камиони, тя не се спазва.

Новоназначеният областен управител на Благоевград е запознат със случая и започва проверка на фирмата, ангажирана с ремонта на моста, както и с причините защо този ремонт все още не е започнал.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене