Катастрофа край Мурсалево, водачът на единия автомобил избяга

Четирима пострадаха при ПТП-то между две коли тази нощ

Четирима пострадаха, но са без опасност за живота са, след като лекият им автомобил „Пежо“ бе ударен от „Мерцедес“ тази нощ на ГП Е-79 край гр. Кочериново, предаде БГНЕС.
Водачът на мерцедеса е напуснал местопроизшествието, издирва се. Пътният инцидент стана към 1.20 ч. тази нощ между село Мурсалево и пътен възел „Бобошево“.

Лекият автомобил „Пежо“ с благоевградска регистрация се движи от Усойка към Мурсалево, в него освен водача са пътували още един мъж, жена и дете. Връщали са се от сватба в посока Благоевград.

На прав участък виждат, че идващия с голяма скорост насреща им „Мерцедес“ с кюстендилска регистрация криволичи по пътното платно. Навлиза в тяхната лента, удря с в предната лява част на пежото и след още 100 м. се преобръща по таван.

Водачът на мерцедеса Асен С. успява да излезе от смачкания автомобил и бяга в тъмното.

Тримата пострадали от пежото са транспортирани за МБАЛ-Дупница, а водачът за МБАЛ-Благоевград, тъй като се наложило пожарникарите да режат ламарините, за да го извадят от купето.

Пробата му за алкохол е отрицателна. Четири часа-до 5 ч. тази сутрин пътят бе затворен, а обхода бе през АМ „Струма“ между пътни възли „Бараково и Бобошево“.

Петя Славова

dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене