Няколко идеи как да се облечете за концерт

Наближава есента. Дългите летни вечери на открито, окуражени от положителните температури, са вече зад гърба ни. Вечери, в които концертите и музикалните фестивали запълваха свободното ни време, прекарано в компанията на приятели. Не губете пламъка на ентусиазма точно сега! Все още има поводи, заради които да се облечете стилно и да изглеждате невероятно, танцувайки под ритмите на любимата банда.

Музиката е неразделна част от живота ни. Без нея той би бил доста скучен и прекалено тих. Подготвили сме няколко идеи, с които да облагородите гардероба си. Този за концерти и този за училище!

Топ дрехи, с които да изглеждате като музикална звезда

В наши дни да изглеждате като световно известен изпълнител не е никак трудно. Има няколко начина да постигнете това – чрез дрехи, аксесоари и обувки. Една от модните марки, които са свързани с пънк културата и е сред любимите на Джъстин Тимбърлейк например, е Dr.Martens. В продуктовия й асортимент има по нещо за всеки. Култови са кубинките, сандалите и ботите, с които общо взето може да подсигурите всеки сезон.

Чифт от тези емблематични обувки е достатъчен, за да вмъкнете в стила си на обличане провокация, рокерска визия или пък пънк. Съчетайте кубинки с рокля или с шорти с висока талия и късо горнище. Бунтарския си вид може да подчертаете и със скъсани дънки и по-широк суичър. В скини дънки, бяла тениска и шарени боти ще сте звездата на купона! През зимата същата обувка може да комбинирате с чорапогащник, пола и дебел пуловер.

Още няколко щриха и сте готови

Като меломан няма как да не разполагате със значки, нашивки или друг тип аксесоари, които подсказват музикалния ви вкус. Инвестирайте в тях. Те разказват много за философията ви за живота и разкриват вашата индивидуалност.

Смело потърсете дрехи и аксесоари в стила на любимите ви изпълнителни във FTSHP. Сред основните правила несъмнено са:

  • придържайте се към тъмните нюанси, но ако харесвате ярки цветове или пък определени мотиви, не е ппоблем – може би това е вашият уникален стил
  • никога не е излишно да имате поне един колан, който е забележим и от космоса. С него може да носите черни, бели, червени, протрити дънки и т.н.
  • за да изглеждате като звезда, носете дрехите, обувките и аксесоарите си с увереност
  • високите черни кубинки или боти никога няма да ви предадат
  • и не забравяйте коженото яке!

Източник на снимка:

Footshop

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене