Connect with us

Бизнес

Дигитална агенция за уеб дизайн и SEO

Published

on

Днес, уважаеми читатели, имаме удоволствието да споделим една дигитална агенция, която предлага качествени решения, когато се касае за направата на сайтове, тяхната поддръжка, както и оптимизирането им и класирането им на по-предни позиции в Google.

Става въпрос за тази агенция, от която можете да поискате още днес оферта, ако сте решили да промените визията на Вашият сайт, или желаете да изградите нова визия от нулата.

Без значение, дали се намирате в София, Благоевград, Гоце Делчев, или друг град на страната, компанията ще Ви обслужи по начин, по който да представите в най-добрата си светлина своя бизнес.

Въображението и креативното мислене са в основата на всеки един дизайн на сайт. Младият, но креативен екип на дигитална агенция Висео ще Ви смая с решения, които ще се отварят еднакво добре от най-различни устройства и ще вдъхнат доверие на бъдещите купувачи.

Ето и някои от основните услуги, които компанията, за която по-горе говорим, предлага на високо ниво:

  • Изготвянето на сайтове тип визитки
  • Изготвянето на онлайн магазини
  • Популяризирането на сайтове и класиране на предни позиции в Гугъл
  • Имейл маркетинг кампании
  • SEO обучение
  • SEO одит на сайтове
  • SEO копирайтинг
  • Контекстна реклама, основно предназначена за потребители в Facebook Ads и Google Ads.
  • Индивидуални консултации
  • Много други.

И всичко това, на добри цени, с отлични резултати.

Ако желаете, можете да потърсите оферта още днес. Пишете на office at w-seo.com и ще получите персонална оферта.

Нещо важно… За да сме максимално ефективни, споделете месечен бюджет за SEO и за представяне в Интернет, който сте готови да заделите. По този начин ще изготвим стратегия за дигитален маркетинг, която е оптимална за Вас и за Вашият бюджет.

За улеснение – най-често бюджетът за SEO е около 10 % от месечната печалба. Това е само за ориентир. Вие решавате, но трябва да знаете, че да инвестирате в онлайн бизнес си струва и не бива да се бавите, защото Вашата конкуренция действа!

Advertisement
loading...

Бизнес

Нов бизнес: Ще правят кланица в село Баничан

Published

on

Нов вид бизнес за село Баничан предстои да се развива с инвестицията на „АГМ-Милев“ ЕООД. Дружеството се подготвя да инвестира в изграждане на кланица в местност Туфча. Дружеството е собственост на Александър Георгиев Милев с адресна регистрация на ул. „Юрий Гагарин“ 20 в град Гоце Делчев.

Тече 14-дневен срок за становища, констатации, мнения и възражения, за инвестиционното предложени. Необходимите документи са изпратени до Директора на РИОСВ – Благоевград и кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов.

За село Баничан това ще е нов вид дейност и инвестиция. Досега най-успешните фирми, работещи там, са тези за бутилиране на минерална вода и производство на пуканки.

Continue Reading

Бизнес

Нови работни места ще се открият с мандра в Лъжница

Published

on

Мохамед Хаджи иска да направи голяма мандра в село Лъжница. Това става ясно от внесеното от него инвестиционно намерение за „Изграждане на млекопреработвателно предприятие за сирене, кашкавал и други млечни продукти. Мандрата ще работи с капацитет от 5 тона преработено мляко дневно. Планира се базата млечния бизнес да се изгради в местност Граматиковица.

По искането на Мохамед Хаджи тече 14-дневен срок, в който могат да се дават становища, констатации, мнения и възражения. Документите са внесени до Директора на РИОСВ – Благоевград и кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов.

Continue Reading

Бизнес

Пореден скок в цените у нас, този път за…

Published

on

През последната година строителните материали са поскъпнали с между 30 и 100 процента

С поне 25 на сто нараства себестойността на строителната продукция заради ръста на цените на строителните материали и увеличените разходи за заплати. Това заяви председателят на Управителния съвет на Камарата на строителите в България (КСБ) инж. Илиян Терзиев.

Големи компании вече предпочитат да платят сериозни неустойки в размер дори на 0,5 млн. лв. и да се откажат от подписани договори, вместо да изпълняват контрактите на загуба, което може да доведе фирмите до фалит, обясни Терзиев.

През последната година строителните материали са поскъпнали с между 30 и 100 процента, като цената им продължава да се увеличава и това засяга всички дялове на строителния процес. Ръстът в цената на металите е над 100 процента, на бетона – 30 на сто, а на различните видове изолации средно около 40 на сто, уточни Терзиев.

Затова от КСБ настояват държавата да въведе механизъм, какъвто има в други европейски страни, при който според формула да се индексират цените на вече сключените договори за строителство, както с частни, така и с държавни възложители.

Индексацията да е в двете посоки – увеличаване стойността на договора при драстичен ръст на разходите и съответно намаление при спад на цените, предлагат от бизнеса.

Според експерти дадените аванси за изграждането на магистрала „Тракия” в момента спестяват на бюджета милиони левове, именно защото са платени предварително парите за доставка на вече поскъпналите строителни материали и техника.

Ако договорите се сключваха при днешни цени, те щяха да са между 20 и 40 на сто по-скъпи, обясниха специалисти пред „Труд”.

Continue Reading

Бизнес

Съпругата на зам.- кмета на Разлог ще вдига фабрика за алкохол и безалкохолни напитки

Published

on

Фабрика за алкохол и безалкохолни напитки иска да прави в Разлог Мария Чучулайна, съпруга на зам.- кмета в курортната община Иван Гюров. Има одобрен ПУП от 2017 г. Сега обаче Чучулайна е пуснала заявление от името на фирмата си „Редививус” с искане за продължаване на устройствената процедура в режим на свързано застрояване със съседен имот. Идеята е в кв. 72 в Разлог да се изгради фабрика за производството на високоалкохолни напитки, безалкохолни напитки и бутилиране на вода.

Със заповед от 5 октомври тази година на кмета на община Разлог е разрешено изработването на проект за изменение на ПУП-ПРЗ, проектът е разгледан и приет на заседание на комисията от 14 октомври 2021 г.
Платността на застрояване е до 70%, а височината на сградите до 10м.

Чучулайна има и хотелиерски бизнес в Разлог, но с фирма „Позитив ИМ”. През 2020-та година тя получи разрешение за ползване на минерална вода от ОбС до 2036 г.

Continue Reading

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ