Бански с висока талия – отново на модните подиуми

Модата търпи непрекъсната метаморфоза. И няколко десетилетия по-късно, банските с висока талия отново се връщат триумфално на модните подиуми, като представители на ретро стила, въпреки многобройните му експерименти. Основното им предимство е комфортът.

От гладна точка на експертите, тези модели бански са чудесни за дамите с по-закръглени фигури, защото създават пропорционална визия. Една от препоръките в този случай е отсъствието на пуш ъп ефект. Ако коремчето е по-голямо или леко разширено, бикините с висока талия, особено ако са от по-плътен плат, ще коригират формите.

Всичко ново е добре забравено старо. Това е мотото на водещите дизайнери, създали модните бански с висока талия. Използвайки нови текстури, цветове и декори, те дават нов живот на тези модели. За да не се допускат грешки при избора на такъв бански, експертите дават някои практични съвети.

Банските с бикини слипове правят модела по-разкриващ се и секси. Плувните шорти създават по затворена и скромна визия. Високо изрязаните долнища визуално удължават краката. Повечето сутиени, доставяни с комплектите бански, са класически, с пуш ъп ефект. По този начин бюстието позволява създаването на по-разкошна форма. Както знаете, черният цвят прави фигурата по-пропорционална, а белият придава допълнителен обем.

Крещящи, силно киселинни нюанси привличат погледа върху смуглата кожа и красивия загар и правят силуета по-тънък. При по-широки бедра трябва да се избягват модели в ярки цветове. Ярките, ефектни и впечатляващи модели са подходящи за стройни и атлетични фигури. Това важи и за шарките под формата на грах, линии и геометрични рисунки. Основната част на банските с висока талия е еднаква при всичките модели, но дизайнерите прибавят елементи като мрежи, дантели, материи с блясък.

Целите модели бански с висока талия са комбинация между минало и настояще. Те не предполагат пълен загар на тялото, но позволяват набор от аксесоари във вида на шапки, очила, плажни рокли и обувки, красиви чанти и гривни.

Разделните модели с висока талия винаги изглеждат чудесно на стройните силуети. Може да са едноцветни или в два различни, контрастни цвята на бикините и върха. Много моден и стилен е вариантът с едноцветни бикини и ярък, привличащ вниманието връх.

Безусловно  банските с висока талия в ретро стил ще изглеждат прекрасно върху дамите с по-пищни форми, прикривайки с лекота някои недостатъци по фигурата и подчертавайки всички нейни достойнства.

Алтернатива на ретро моделите е разкошната уникалност. Дизайнерите предлагат нови модни вариации – ултра стилни, смели и уникални. Лягат идеално на фигурата и я открояват с уникалната си декорация и дизайн. Те са избор за големи курорти, луксозни партита и разходки с яхта. Подходящи са за любителките на лукса и статуса.

Моделите с бикини танго, стринг и бразилиана съчетават привлекателна визия с удобство. А целите модели, дълбоко изрязани на гърдите, се отличават с необичайна кройка, която визуално увеличава бюста, прави шията по-тънка, а талията – по-стройна. Разбира се, всички тези модели се отличават с ексклузивни и висококачествени материи, отлично падащи върху фигурата, с уникален дизайн и декорации.

При избора на бански с висока талия трябва да се подхожда внимателно, според типа фигура, която имаме. Но всяка жена е прекрасна и ще намери начин винаги да изглежда чудесно, разчитайки на своя усет за красота и стил.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене